Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Fritidsboligen du ønsker deg!

Hallingnatten Hyttegrend vil holde høy standard og gi deg det ideelle stedet å tilbringe din fritid. Lokal byggeskikk og tilpasning til terreng er førende for valgene som gjøres.

Du kan velge mellom tomter med én eller to boenheter, som bygges sammen eller adskilt som to selvstendige hytter. Du kan også velge mellom Basic og Pluss, der Pluss er noe bredere og har noen ekstra vindusarealer.

Meld interesse
fra 3.850.000,-
Prisantydning
70-82m2
areal
20 (4 solgt)
hytter

Nye hytter til salgs

Book privatvisning med meglerne

To visningshytter er allerede ferdig bygd og innredet

Kontakt megler
Bilde av kjøkkenløsning
Nærbilde av kjøkkenløsning

Åpen stue- og kjøkkenløsning

Det åpne stue- og kjøkkenløsningen gjør det enkelt å samle seg rundt spisebordet for gode samtaler og hyggelige måltider, eller slappe av på sofaen og nyte kvalitetstid sammen.

Alt i alt er dette kjøkkenet et ideelt sted for både matlaging og sosiale sammenkomster. Den åpne og innbydende atmosfæren, kombinert med god plass og naturlig lys, gjør det til et perfekt sted å samle familie og venner for hyggelige stunder sammen.

Bilde av soverom (dobbeltseng)
Soverom - enkeltseng

Landingsplass for eventyrere

Ingenting er som å krype til køys etter en lang dag på tur. Soverommet er designet i materialer og fargetoner som bidrar til en god natts søvn, før du igjen slår opp øynene og kan planlegge en ny dag.

God Hallingnatt …

Bilde av baderom
Bilde av vant og speil på bad

Alt på stell

Badet er for mange selve oasen på hytta. Her er det naturlig at du foretar noen valg selv. Vi foreslår mosaikkfliser på gulvet kombinert med skyggepanel i furu på kvalitetshytter som disse.

Badet vil en ha praktisk innredning; dusjhjørne og et dusjbatteri med bra trykk. Glassvegger holder vannet der det skal. Badet er forberedt for vaskemaskin.

Bilde av Hems med seng
Buhovd Hems - Utsiktsvindu

Rom for gjestfrihet

Hemsen gir god plassutnyttelse og mange muligheter. Den fungerer både som barnas eget lekerom, TV-rom og gir mulighet for å invitere gjester. Sengeløsning velger du selv. Gulv i trelaminat og skråtak i furu skyggepanel skaper en lun atmosfære. Vindu som kan åpnes i gavlveggen slipper dagslyset inn og ønsker velkommen til en ny opplevelsesrik dag. Hemsen kan om ønskelig være åpen ned mot trappen.

Bilde av gang
Bilde av trapp til Hems

Plass til det meste

Inngangspartiet skal fremstå inviterende og ryddig. I tillegg til god plass i gangen, gir en innvendig og en utvendig bod plass til oppbevaring av klær og utstyr for både sommer- og vinteraktiviteter.

Det naturlige midtpunkt

I stuen er det utsikten som spiller hovedrollen. Generøse vindusflater slipper lyset inn i rikt monn. Om kvelden vil det flakkende lyset fra ildstedet invitere til fri tankeflyt.

Nærbilde av glass på stuebord (stemningsbilde)
Bilde av stuen

Meld interesse!

Registrer deg nå og vær blandt de første som får tilsendt informasjon.

Jeg samtykker til å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Bergheim. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registrert deg tidligere? Kontakt oss direkte så hjelper vi deg.