Oisann, du bruker Internet Explorer som er en utdatert nettleser!
For en bedre brukeropplevelse bruk heller en moderne og sikker nettleser som Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Hallingnatten Hyttegrend – en helårs destinasjon

Med sin flotte beliggenhet midt i hjertet av vakre Hallingdal, er Hallingnatten Hyttegrend det ideelle fristedet for deg og din familie året rundt – et eldorado sommer, høst, vinter og vår!

Meld interesse
Bilde av topptur skiløper som går oppover
Bilde av kvikklunsj og Solo i snøen

På sporet av lykke

Maskinpreparerte skiløyper passerer rett ved hyttedøren din! Milevis med flott høyfjellsnatur venter. Ta en svipptur i nærområdet eller velg en langtur i snaufjellet. Du kan for eksempel gå sørover mot Haglebu og Norefjell eller du kan velge å gå deler av Hallingdalsløypa på 144 km som går fra Norefjell til Ustaoset. Du rekker kanskje den blå timen i hytteveggen før middag …

Sommerhalvåret byr på utallige muligheter

En rekke vann kan friste med gode sjanser for napp.  Sommeren her har også mye annet å by på. Opplev Haglebu fra hesteryggen. Sett deg på sykkelen og følg grusveien innover mot Imle. Eller ta deg en golfrunde ved Nesfjellet. Når sommeren blir til høst, har du kanskje lyst på rype til middag? Nærområdet byr på svært godt jaktterreng.

Grilling av marshmellows på bål
Bilde av kajakkpadler

Meld interesse!

Registrer deg nå og vær blandt de første som får tilsendt informasjon.

Jeg samtykker til å bli kontaktet med relevant informasjon om:

Se personvernerklæring
Takk for henvendelsen!
Vi bekrefter din registrering på interesselisten for Bergheim. Du vil motta en e-post med informasjon innen noen minutter. Om du ikke skulle motta noen e-post, ta kontakt med en av våre meglere direkte.
Oisann, noe gikk galt!
Har du sjekket om du har fylt ut skjemaet riktig, eller kanskje du har registrert deg tidligere? Kontakt oss direkte så hjelper vi deg.